Uitnodiging Gallery Box
Afhaaldagen: 10-22 augustus
16.07.21

Afhaaldagen: 10-22 augustus

De Gallery Box 20/21 is eindelijk compleet. De start van Coppejans Gallery liep ongeveer gelijk met de aanvang COVID-19 crisis. Het spreekt voor zich dat niets gelopen is zoals oorspronkelijk gepland. Met de steun van heel wat partners, kunstenaars en verzamelaars werd het startjaar van mijn galerie ondanks alles toch een succes. De eigenaars van de Gallery Box 20/21 zijn de ondersteuners van het eerste uur. Hun aankoop zorgde ervoor dat we een hele reeks projecten vorm konden geven. De opbrengst van de Gallery Box maakte immers exact 10 kunstperformances mogelijk en zorgden ervoor dat we verschillende lezingen, reportages en publicaties met stijl konden verzorgen.

Met een persoonlijke uitnodiging aan de 12 eigenaars, breng ik hen het goede nieuws dat onze allereerste Gallery Box volledig is afgewerkt. Hij is gevuld met ongeveer 250 foto’s en archiefdocumenten, bevat enkele boeken en 6 bijzondere kunstwerkjes. De deelnemende kunstenaars deden elk een erg persoonlijke en betekenisvolle bijdrage waarvoor ik hen heel dankbaar ben. 

Omdat ik de Gallery Box 20/21 graag persoonlijk aan de eigenaars presenteer bij de overhandiging, nodig ik hen uit om een persoonlijke afspraak te maken tussen 10 en 22 augustus. In die periode zal de inhoud van de Box ook uitgestald worden in de galerie. Wie nieuwsgierig is naar de inhoud van de koffer, is ook welkom. Met een eenvoudig mailtje of telefoontje wordt een afspraak geregeld. Wie weet wekt het je interesse om te participeren in de Gallery Box 21/22. Deze wordt ontworpen door kunstenaar Nico Dockx.

NL